VAKARA ĒDIENKARTE
Viss, ko var baudīt pie mums uz vietas!
Katru darba dienu un brīvdienās no plkst. 16:00, aicinām sazināties ar mums un veikt rezervāciju
UZKODAS
Vīna uzkodu plate
3 veidu sieri, prošuto, fuets, vīģu džems, grauzdēti rieksti, marinēti
dārzeņi, saulē kaltēti tomāti, ogas, ķiploku grauzdiņi
Mazā (2 personām)
20 EUR
Lielā (3-4 personām)
30 EUR
Ķiploku grauzdiņi no fritētas, pašceptas speķa maizes
Pasniegti ar Cēzara mērci un cieto sieru
6,50 EUR
Tvaicētas mīdijas baltvīna-saldā krējuma mērcē
Ar bazilika pesto eļļā ceptu ciabatas maizi
14 EUR
Rozā tunča tartars ar sezamu, gurķi un redīsu
Pasniegts ar čili-laima majonēzi un grauzdētu maizi
14,50 EUR
Cepts kamambērs ar rozmarīnu un ķiplokiem
Pasniegts ar brūkleņu džemu un grauzdētu maizi
13,50 EUR
Liellopa filejas tartars ar paipalu olu
Pasniegts ar trifeļu eļļas aioli marinētām
sēnēm, zaļumu eļļu, kaņepju sēklām un grauzdētu maizi
14 EUR
ZUPAS
Dienas zupa
Jautāt viesmīlim
6 EUR
Meža sēņu krēmzupa
ar fetas siera krēmu un trifeļu eļļu
8,00 EUR
Vēžu buljona zupa
ar lasi un jūras veltēm
10,00 EUR
SALĀTI
Klasiskie Cēzara salāti
Ar ceptām tīģergarnelēm
14 EUR
Ar vistu
13,50 EUR
Svilināta Laša salāti
ar gurķu strēmelēm, ceptiem kaperiem, nori jūras zāli un saldskābo poke mērci
15,50 EUR
Lēni gatavota liellopa Rostbifa salāti
Ar sezama mērci
16 EUR
Jaukto lapu salāti ar ceptiem sparģeļiem
melnām lēcām, sniega zirņiem, avokado, grauzdētiem lazdu riekstiem un citrusu- vinegreta mērci
13 EUR
Bifeļpiena burratas siera salāti
ar prošuto, tomātiem, gurķu strēmelēm, grauzdētiem ciedru riekstiem, bazilika pesto un vīģu- balzāmetiķa redukcijas mērci
14 EUR

PAMATĒDIENI
Lēni gatavota pīles krūtiņa
pasniegta ar batāšu biezeni, melno Beluga lēcu salsa Verdi,ceptiem sparģeļiem, fetas siera krēmu un Austeru saldā krējuma mērci
20,50 EUR
Laša fileja
ar garšaugos ceptiem kartupeļiem, ceptiem dārzeņiem, cukurzirņiem, žāvētiem ķiršu tomātiem un sviesta- balvīna mērci
19,50 EUR
Liellopa filejas steiks
pasniegts ar safrāna- kartupeļu biezeni, ceptiem sparģeļiem, medū ceptiem burkāniem, krāsnī ceptu ķiploku un sarkanvīna novārījuma mērci
26 EUR
Sarkanvīnā lēni gatavots Jēra stilbiņš
pasniegts ar kartupeļu- safrāna biezeni,
žāvētiemķiršu tomātiem, ceptiem pērļu sīpoliem, maurlokiem un sarkanvīna novārījuma mērci
25,50 EUR
Kukurūzas cāļa krūtiņa
pasniegta ar garšaugos ceptiem kartupeļiem, ceptiem dārzeņiem, spinātu lapām un zemesriekstu- kokospiena mērci
19,00 EUR
Tempūras mīklā fritēts ziedkāposts
Ar medū ceptu pastinaku biezeni, rukolu, saulē kaltētiem tomātiem,
marinētām sēnēm un trifeļu eļļas aioli mērci
15,50 EUR
Burgers ar liellopa gaļas kotleti
ar čedara sieru, bekonu, marinētu gurķi,
sīpolu marmelādi, kāpostu salātiem un medus- sinepju mērci un remulādes mērci
16,50 EUR
Veģetārais burgers ar grila sieru
pasniegts ar batāšu biezeni, garšvielās ceptiem turku zirņiem, sniega zirņiem un zemesriekstu- kokospiena mērci
16,50 EUR
DESERTI
Cepta baltās šokolādes siera kūka ar sāļās karameles mērci un ogām
8 EUR
Kafijas krēms brulē ar ogām
8 EUR
Vegānā mango-marakujas kūka
8 EUR
BĒRNU ĒDIENKARTE
Vistas filejas gabaliņi panējumā
Ar svaigiem lapu-dārzeņu salātiem VAI frī kartupeļiem ar kečupu
7 EUR
Plānās pankūkas ar ogām un ievārījumu
5,50 EUR
Makaroni siera mērcē
Pasniegti ar rīvētu sieru un ķiršu tomātiem
5,50 EUR
Frī kartupeļi ar ketčupu vai majonēzi
4 EUR
Vaniļas saldējums
Ar karameļu, šokolādes vai zemeņu mērci, pasniegts ar cepumiem un ogām
5,50 EUR
*rezervācijām no 6 personām, tiek piemērota apkalpošanas maksa 10% no rēķina kopsummas
*par alergēnu sastāvu ēdienos jautāt viesmīlim
Rezervē galdiņu un tiekamies Annas dārzā!
